Klubaftener begynder nu

25. oktober 2023

Der er sket rigtig meget i foreningen i den sidste tid, bl.a. er vi blevet en søfiskerforening med både i Viborgsøerne og i Hald sø. Og mange nye medlemmer er kommet til fra Viborg Fiskeriforening.

Der er derfor god grund til at genoptage vores klubaftener, hvor vi kan mødes for at nørde lidt, men først og fremmest for at møde andre lystfiskere.

Vi har besluttet, at alle onsdage i lige uger, er klubaften-dage, hvor vi mødes i klublokalerne på Sønder Mølle kl. 19.00.

Programmet ser foreløbig ud som følger:

Onsdag den  1. november: Fluebinding

Onsdag den 15. november: Fluebinding

Onsdag den 29. november: Fluebinding

Onsdag den 13. december: Fluebinding

Fluebindingskurset køres af Peter Ballentin, og er først og fremmest for begyndere. Vi starter helt fra bunden, med grundteknikker der bruges til alle typer fluer, - å / sø / kyst.

Men mere øvede er også velkomne til aftenerne, hvor I ganske vist ikke kan forvente megen instruktion, men I kan hygge jer med ligesindede og dele tricks og gode historier.

Eller I kan deltage hos den eksisterende fluebindergruppe ”De Bindegale”, der binder fluer hver torsdag aften.

Og er du slet ikke til fluer, så duk alligevel op til en god aften i godt selskab.


Kurset er gratis, foreningen stiller værktøj og alle materialer til rådighed. Der er ikke tilmelding, så duk bare op en af de første gange.


Efter Jul har vi følgende på programmet

To aftener med spinnerbyg

En aften med Fiskeri på Hald sø 

En aften med Fiskeri på Viborgsøerne 

En aften hvor vi binder geddefluer.

og så ellers hvad der måtte være stemning for.


Viborg Lystfiskerforening er ikke kun en forening for å-og sø-fiskere. De fleste medlemmer fisker mere på kysten end i åerne, og mange fisker på havet. Vores ambition er, at vi skal være en forening, hvor alle med interesse for lystfiskeri samles, så kom ud af røret – mød nye mennesker – få nye fiskevenner !

Venlig hilsen

Bestyrelsen

© 2024 Viborg Lystfiskerforening
Log ind som administrator