#1

Nå da da

Skrevet af Jan Lind d. 26. juni 2023 10:55

Viborg Fiskeriforening er ikke mere. Den 110 år gamle forening har nedlagt sig selv. Medlemmerne ønskede ikke at indgå i en fusion med Viborg Sportsfiskerforening.

#2

Jørgen Buch

26. juni 2023 15:53

Hej Jan
Langt hovedparten af de ret få medlemmer, der var dukket op til Viborg Fiskeriforenings ekstraordinære generalforsamling, ønskede faktisk en fusion, men foreningen havde nogle vedtægter, der gav mindretal alt for megen magt - efter min smag. Der skulle 75% stemmer til for at ændre noget, og det kunne ikke skaffes.
Men det lykkedes da at få lukket foreningen, og det sker på den udmærkede måde, at foreningens aktiver deles ligeligt mellem Hald sø Bådelaug og Viborg Lystfiskeriforening.
Efter aftale overtager vi nu 3 både i Viborg-søerne og 1 båd på Hald sø. Så har vi, hvad vi skal bruge for at tilbyde nye og gamle medemmer et spændende og alsidigt fiskeri med en lang sæson. Ordningen kommer først på plads efter ferien, så hav lidt tålmodighed.
Vi opretholder vores gode tilbud til de tidligere VibFisk medlemmer, som kan blive medlem på samme vilkår, som var tilbuddet i fusionen.
Så alt i alt står vi stort set samme sted som med en fusion - som en stærkere forening end før.
Jørgen Buch

Svar "Nå da da"


Billeder
Sikkerhed

Hvad er forkortelsen for Viborg Lystfiskerforening

Forum

Forummet er for alle og giver medlemmerne mulighed for aktivt at præge foreningen.

Hold en god tone og en saglig debat. 


Opret forumtråd
© 2024 Viborg Lystfiskerforening
Log ind som administrator