#1

OBK mødet 01.06.2023

Skrevet af Jan Lind d. 1. juni 2023 16:39

Vi kunne i dag mønstre hele 23 mand, og så kan vi faktisk ikke være flere i nuværende lokale,
og må i givet fald flytte ind ved siden af (igen), men nu ser vi lige, hvad der sker efter ferien,
men indtil videre bliver vi i nuværende lokaliteter.
Peter har flyttet ikke benyttede krus ud i køleskabet i køkkenet (det der er slukket), så hvis du ikke kan finde dit krus på krus-bakkerne, så kig i køkkenet.

Fangstrapporter:
Arne har som vanligt været aktiv, Vrads P&T 4 ørreder, Helgenæs 3 hornfisk.
Erik (Louring) OX-river 4 ørreder - største var 4,5 kg – fanget på Mepps lignende spinner og meget tynd line (se billede).
Der var 6 mand til meget tidlig Simested å tur, ingen fangster, var selv omkring åen, aftenen i forvejen, heller ingen fangst, men der var dog masser af liv (også i åen).
Har været på en nattergale-aftentur i området ved Skals å, hvor vi har et shelter. Fuglene er der meget aktive frem til St. Hans.

Søren og Bjarne har været omkring Simested å, for at lave lidt oprydning, har stadig problemer med et birketræ, der er faldet ud i åen.
Med hensyn til beskyttelse af smolt mm, er det en god ide med træris og lignende, så småfiskene har mulighed for at skjule sig.
Høkensås, der er stadig pladser ledige, men det begynder tidsmæssigt at stramme lidt an, snak med Paul, hvis du er interesseret.
Vorgod 2. runde, starter 16. juni.
Erik Louring viste os storfanger spinneren fra OX-river, og demonstrerede samtidig en hjemmegjort ting, der letter monteringen af fiskelinen, specielt hvis vi taler om stænger med meget ‘små øjne’, ideen må kopieres.
Ja og så drager vi til Gjerrild på tirsdag; det ser ud til vi får fint vejr, og deltager-antallet helt fint; jeg tager sildefileter med til madding, men ellers kan vi da forsøge at købe lidt ‘orm’ på vejen derud.

#2

Jesper

2. juni 2023 11:47

Hej VSF
I kan købe børsteorm hos Hegedal vildt i Fjellerup. Alternativt kan I medbringe en greb og grave sandorm lidt vest for Gjerrild Nordstrand (hvis der er lavvande).

Hilsen Jesper

#3

Jan Lind

2. juni 2023 15:28

Tak for info Jesper; det var også der, jeg smuttede indenfor sidste år, på vej til Gjerrild.

Svar "OBK mødet 01.06.2023"


Billeder
Sikkerhed

Hvad er forkortelsen for Viborg Lystfiskerforening

Forum

Forummet er for alle og giver medlemmerne mulighed for aktivt at præge foreningen.

Hold en god tone og en saglig debat. 


Opret forumtråd
© 2024 Viborg Lystfiskerforening
Log ind som administrator